Vodeći HORECA supplier od 1996. godine
uprava@gastroteam.hr

O nama

Što nas čini drugačijima?

Glavni cilj tvrtke oduvijek je bio zadovoljavanje potreba kupaca ponudom kvalitetnih proizvoda praćenih vrhunskom uslugom. Te su vrijednosti, uključujući pritom i modernu organizaciju prilagođenu najnovijim trendovima uspješnog upravljanja na području distribucije, veleprodaje i Glavni cilj tvrtke oduvijek je bio zadovoljavanje potreba kupaca ponudom kvalitetnih proizvoda praćenih vrhunskom uslugom.

Ukratko o Gastro Team d.o.o.

Gastro Team d.o.o. trgovačko je društvo osnovano 2009. godine, iako je vlasnička struktura prisutna u ovoj djelatnosti od 1996. godine razvijajući se kroz druge tvrtke. Glavna djelatnost je prodaja i distribucija prehrambenih i neprehrambenih proizvoda namijenjenih suvremenom ugostiteljstvu i trgovini.

Tijekom godina poduzeće se usmjerava na HoReCa sektor, veleprodaju te uvoz i zastupstva poznatih robnih marki. Svoju djelatnost obavljamo kroz veleprodaju i distributivni centar.

Glavni cilj tvrtke oduvijek je bio zadovoljavanje potreba kupaca ponudom kvalitetnih proizvoda praćenih vrhunskom uslugom. Te su vrijednosti, uključujući pritom i modernu organizaciju prilagođenu najnovijim trendovima uspješnog upravljanja na području distribucije, veleprodaje i uvoza i danas na prvome mjestu

gastro-team-horeca-zadar-logistika

Veleprodaja

Dugogodišnje iskustvo u logistici i dostavi te odnosu s partnerima najbolje su jamstvo kvalitete našeg poslovanja. Svakodnevna i promptna dostava prilagođena je potrebama kupaca te ujedno odlika koja nas izdvaja iz konkurencije.

Kako bi proizvodi u svakom trenutku bili maksimalno dostupni našim potrošačima, vrlo je važan kvalitetan sustav distribucije. Vozni park poduzeća čine desetci raznih prijevoznih sredstava prilagođenih potrebama kupaca.

Uz vrlo razgranatu mrežu distribucije usko je povezana funkcija djelatnika komercijale i prodaje koji individualno vodi brigu o svakom kupcu, njegovim zahtjevima i potrebama, a prije svega o zadovoljstvu uslugama i proizvodima koje nudimo.

HoReCa

Hotelijerstvo i ugostiteljstvo prepoznali smo kao najjači potencijal za dugoročni rast veleprodaje, koje je ujedno i osnovna djelatnost tvrtke. Gastro Team d.o.o. već je godinama jedan od ključnih distributera robe široke potrošnje u hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

Orijentirani smo na svakog kupca i glavna nam je zadaća stvaranje dugoročnog poslovnog odnosa koji se temelji na inovaciji naših usluga, prilagodbi tržištu i osluškivanju individualnih potreba kupaca kako bismo zadržali vodeću poziciju ključnog opskrbljivača HoReCa sektora u zadarskoj županiji.

Treba Vam više informacija?

Zatražite sastanak ili posjet našeg odjela za komercijalu.

Kontaktirajte nas